Αρχική Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών ΟΑΣΑ 2021-2022

Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών ΟΑΣΑ 2021-2022

159

Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών ΟΑΣΑ 2021-2022
κατάθεση χρημάτων & δικαιολογητικών
25/6/2021 – 9/7/2021

Συναδέλφισσες/οι,

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής μας όπου ενημερωθήκατε για τη διαδικασία επαναφόρτισης όλων των καρτών τον Σεπτέμβρη του 2021 (εξαιτίας των διαφορετικών ημερομηνιών λήξης τους λόγω των επιδοτήσεων covid) και προκειμένου λόγω των καλοκαιρινών αδειών να είμαστε έτοιμοι για την επαναφόρτιση από τον ΟΑΣΑ στις αρχές Σεπτέμβρη θα πρέπει η πληρωμή των καρτών να γίνει στις ημερομηνίες που αναγράφονται παρακάτω στον λογαριασμό του Συλλόγου.

Αναλυτικά:
Σας γνωστοποιούμε ότι με βάση τη νέα συμφωνία και τη σύμβαση που συνυπογράψαμε (Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Ο.Α.Σ.Α.) για το διάστημα Φεβρουάριος 2021 – Φεβρουάριος 2022 για τις ηλεκτρονικές κάρτες απεριορίστων διαδρομών, θα χορηγηθούν στα φυσικά μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (εγγεγραμμένα σε Συλλόγους – Σωματεία, Ομοσπονδίες), καθώς και στα μέλη του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, οι κάρτες σύμφωνα με τα παρακάτω:

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ:
ονομαστικής αξίας 300€ – έκπτωση 15% = 255 €

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ: ονομαστικής αξίας 155€ – έκπτωση 13% = 134,85 €

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί). Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο τμήμα του Μετρό Κορωπί – Αεροδρόμιο.

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ονομαστικής αξίας 446€ – έκπτωση 15% = 379,10 €

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ονομαστικής αξίας 228€ – έκπτωση 13% = 198,35 €

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α., Λεωφορεία (και στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου), Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό έως το Αεροδρόμιο και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Αεροδρόμιο). Δεν ισχύουν στη γραμμή Χ80.

Θα πρέπει να προσκομίσετε στον υπεύθυνο του σωματείου για τις κάρτες ή να στείλετε στο mail που αναγράφουμε πιο κάτω

από 25 ΙΟΥΝΙΟΥ μέχρι και τις 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021:

1. φωτοτυπία της ηλεκτρονικής σας κάρτας όπου θα φαίνεται πολύ καθαρά ο αριθμός της κάρτας καθώς και
2. την απόδειξη πληρωμής (εφόσον καταθέσετε το χρηματικό ποσό που αναλογεί για το διάστημα που επιθυμείτε να έχει ισχύ η κάρτα σας)

ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΑΤ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ:GR9401100400000004064152962 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΝΟΜ/ΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ (Ή ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ) ΚΑΡΤΑ ΟΑΣΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Παρακαλούμε πολύ στις περιπτώσεις που με την κατάθεσή σας ζητούνται επιπλέον χρήματα ως έξοδα τραπέζης να καταθέτετε επιπλέον και το αντίστοιχο ποσό!

Οριζόμενοι συνάδελφοι όπου μπορείτε να δίνετε τα δικαιολογητικά είναι:
α. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΡΝΑ, Φιλελλήνων 13-15, Σύνταγμα
β. ΤΣΑΜΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ & ΖΕΡΒΟ ΤΑΣΟ, Πειραιώς 9-11, Ομόνοια
γ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑ, Ευαγγελιστρίας 5, Καλλιθέα

ΠΡΟΣΟΧΗ επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να τα αποστέλλει σκαναρισμένα στο mail: vpanopoulou@efka.gov.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ!
Παρακαλούμε να κρατάτε φωτοτυπία της προσωποποιημένης κάρτας σας.

Υπενθυμίζουμε ότι επιβάλλεται οπωσδήποτε να θυμούνται όλοι αυτό το οκταψήφιο pin, διότι μόνον με αυτόν τον οκταψήφιο αριθμό θα μπορούν να επανακτήσουν την κάρτα τους, από τον ΟΑΣΑ, σε περίπτωση απώλειας. Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, για επανέκδοση, χρειάζονται όλα τα ανωτέρω στοιχεία καθώς και ο οκταψήφιος pin της προηγούμενης κάρτας. Έτσι μόνον θα μπορέσουν με κόστος μόνον 2€, μέσω ΟΑΣΑ, να αποκτήσουν ξανά την κάρτα τους με όσο υπόλοιπο φόρτισης περιέχει.

Αντικαταστάσεις προσωποποιημένων καρτών:
Οι οδηγίες για επανέκδοση κάρτας είναι ότι ο συνάδελφος μπορεί να προσέλθει στο πλησιέστερο εκδοτήριο με την ταυτότητά του, ΑΜΚΑ και το ΡΙΝ της κάρτας που έχασε να επανεκδώσει νέα κάρτα και να μεταφερθεί το υπόλοιπο της παλιάς κάρτας. Σε περίπτωση που εκκρεμεί εταιρική επιδότηση και δεν έχει προσέλθει σε ΑΜΕΚ για να πραγματοποιήσει επιδότηση τότε θα χρειαστεί να προσέλθει ΟΑΣΑ, Μετσόβου 15 για να περαστεί το κόμιστρο. Το σημαντικό είναι να συνδεθεί η παλιά κάρτα με την καινούργια γνωρίζοντας το ΡΙΝ και το ΑΜΚΑ στον εκδότη. Το κόστος επανέκδοσης κάρτας είναι 2 ευρώ και σας ενημερώνει τον νέο αριθμό κάρτας ώστε να διορθώσετε το excel αρχείο σας.
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζει το PIN ή έχει χάσει το QR, χρειάζεται βεβαίωση από την εταιρεία ότι το νούμερο της απολεσθείσας κάρτας ανήκει στον δικαιούχο και επιθυμεί επανέκδοση κάρτας, Ρεθύμνου 16, ισόγειο, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (08:00-14:15).

Αρχές Σεπτεμβρίου 2021 θα ακολουθήσει καινούρια ανακοίνωση του Συλλόγου μας όπου και θα ενημερωθείτε για την διαδικασία και τις ημερομηνίες επαναφόρτισης.