Αρχική Εργασια Κάλεσμα σε Στάση Εργασίας την Τρίτη 30/06/2020

Κάλεσμα σε Στάση Εργασίας την Τρίτη 30/06/2020

308

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΡΙΤΗ 30/6/2020
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις 8,30πμ

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που κήρυξαν η ΠΟΠΟΚΠ και η ΠΟΣΕ-ΙΚΑ (Πατήστε εδώ να δείτε την ανακοίνωση τους) την ΤΡΙΤΗ 30/6/2020 από την έναρξη του ωραρίου έως στις 11πμ. Στηρίζουμε όλο το πλαίσιο των αιτημάτων.

Οι πρόσφατες απολύσεις των 13 συναδέλφων μας στον e-ΕΦΚΑ, που εργάζονταν με δικαστικές αποφάσεις από το 2003. Οι επικείμενες νέες απολύσεις το αμέσως επόμενο διάστημα και άλλων συναδέλφων μας. Τα τεράστια προβλήματα στον e-ΕΦΚΑ που επιδεινώνουν καθημερινά την κατάσταση τόσο των υπαλλήλων όσο και των συναλλασομμένων. Οι τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, οι απαράδεκτες συνθήκες εργασίας, η αντιασφαλιστική πολιτική όλων των κυβερνήσεων.

Οι διαδικασίες συγχώνευσης του ΕΤΕΑΕΠ στον ΕΦΚΑ και ο τρόπος αντιμετώπισης της επικουρικής ασφάλισης και του εφάπαξ μας επιβεβαίωσαν αυτό που είχαμε επισημάνει, ότι δηλαδή η ενοποίηση αυτή είχε στόχο τα 8 δις αποθεματικά του ΕΤΕΑΕΠ (ήδη “σπάνε” ομόλογα) και την χρησιμοποίηση των υπαλλήλων του για τις ανάγκες της κύριας ασφάλισης (πχ. δημόσιο).

Για την επίλυση και την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων των εργαζόμενων ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος.