Αρχική Κοινωνια Κάλεσμα για Συλλαλητήριο 30/11/2019

Κάλεσμα για Συλλαλητήριο 30/11/2019

352

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11/2017 στις 10.30 πμ.
ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΑΤ αποφάσισε ομόφωνα να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της συντονιστικής επιτροπής αγώνα (Σ.Ε.Α) των συνταξιουχικών οργανώσεων (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ) και να συμμετάσχει στη συγκέντρωση, που θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11/2019 στις 10,30 πμ στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.

Η συγκέντρωση αυτή γίνεται στα πλαίσια της υπεράσπισης της κοινωνικής ασφάλισης και του δημόσιου χαρακτήρα της ενάντια στη νέα αντιασφαλιστικής επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πατώντας στο δρόμο που χάραξε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Εμείς οι εργαζόμενοι στα Ασφαλιστικά Ταμεία οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους συνταξιούχους, οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης, οφείλουμε να δημιουργήσουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους ένα δυνατό μέτωπο αγώνα και διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας.

Μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους κάθε προσπάθεια να μετατραπεί το ΕΤΕΑΕΠ σε “ντίλερ” ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών κλπ, που θα το οδηγήσουν στη διάλυση και στην καταστροφή.

Διεκδικούμε συνταξιοδοτικό σύστημα Κύριας & Επικουρικής Ασφάλισης υποχρεωτικό καθολικό και δημόσιο με παροχές στο ύψος των σύγχρονων αναγκών, που να χρηματοδοτείται κυρίως από τους εργοδότες και το κράτος.

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11/2019 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 10.30 πμ.
(προσυγκέντρωση 9.45πμ στη πλατεία Κάνιγγος)