Αρχική Πολιτισμος Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση

Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση

510

Συναδέλφισσες/οι,

Το Δ.Σ του ΣΥΑΤ αποφάσισε και φέτος να προσφέρει την δυνατότητα στα παιδιά των συναδέλφων να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ θεατρική παράσταση κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Το θεατρικό έργο που επιλέξαμε είναι το ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ” της Κέλλυς Σταμουλάκη σε πρωτότυπη μουσική του ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ και παίζεται στο νέο θέατρο ΑΚΑΔΗΜΟΣ στην οδό Ακαδημίας και Ιπποκράτους 17 Αθήνα, (κοντά στη στάση μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ και ακριβώς δίπλα από το κτίριο του τ. ΤΑΠΙΤ του ΕΤΕΑΕΠ).

«Ως την άκρη του ονείρου…» θα μας πάει η ιστορία της μικρής Πετρίνας, που με μοναδικές «αποσκευές» μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια και αντιξοότητες, διατηρώντας όμως την αισιοδοξία και την πίστη της, για να συναντήσει τη φιλία, την αγάπη, τον έρωτα και την καλοσύνη.

Μία παράσταση με πολύ χιούμορ και τρυφερότητα, περιπέτειες κι ανατροπές, που αγγίζει σύγχρονα ζητήματα, όπως την ξενοφοβία και τη διαφορετικότητα, χρησιμοποιώντας ως όχημα την παραμυθιακή δομή. Ένα έργο που αποδεικνύει, ότι αν πιστέψεις στο καλό θα το συναντήσεις!

Ο μεγάλος μας ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας, υποδύεται το φύλακα άγγελο της μικρής Πετρίνας και ερμηνεύει τις μουσικές συνθέσεις του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που αποδίδονται ζωντανά επί σκηνής με άρπα, βιολοντσέλο, πιάνο, λαούτο, κιθάρες, μαντολίνο, μπαγλαμαδάκι, τρομπέτα, ντιτζεριντού, φυσαρμόνικα και άλλα πνευστά και κρουστά, θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους! Παίζουν ακόμα Νέλλη Γκίνη, Νικόλας Μπράβος, Έλενα Δελακούρα, Τζερόμ Καλούτα και άλλοι.

Το έργο είναι κατάλληλο για ηλικίες από 5 – 14 ετών.

Οι ημερομηνίες που έχουμε στη διάθεσή μας είναι:
1. ΠΕΜΠΤΗ 26/12/2019 στις 15.00
2. ΚΥΡΙΑΚΗ 29/12/2019 στις 11.30
3. ΣΑΒΒΑΤΟ 04/01/2020 στις 11.30
4. ΚΥΡΙΑΚΗ 05/01/2020 στις 11.30
5. ΚΥΡΙΑΚΗ 05/01/2020 στις 15.00

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

https://forms.gle/Uxm6vLj1psAszrDf7

Η συμπλήρωση όλων των πεδίων είναι απαραίτητη.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά των μελών του συλλόγου από 5 έως 14 ετών και ένας συνοδός για το ένα έως και δύο παιδιά. Αν κάποιος συνάδελφος έχει πάνω από 2 παιδιά δικαιούται εισιτήριο και δεύτερος συνοδός.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ΑΥΣΤΗΡΑ έως την ΤΕΤΑΡΤΗ 18/12/2019 στις 12 μμ, διότι ανάλογα με τον αριθμό των συμμετασχόντων θα προμηθευτούμε εισιτήρια, τα οποία θα σας μοιράσουμε μέχρι τις 20/12/2019.

ΠΡΟΣΟΧΗ ειδοποιείστε όποιον συνάδελφο απουσιάζει να υποβάλλει δήλωση συμμετοχής έως την ημερομηνία που γράφουμε (18/12/2019) διότι μετά από αυτή την ημερομηνία το θέατρο δεν θα μας προμηθεύσει άλλα εισιτήρια διότι οι θέσεις είναι κλεισμένες.

Για τα παιδιά των συναδέλφων της Θεσ/νικης εγκρίναμε την παράσταση που επέλεξαν “ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ” στο Μέγαρο Μουσικής Θεσ/νικης. Για τα μέλη μας σε άλλα περιφερειακά γραφεία θα καλύψουμε έξοδα παιδικής θεατρικής παράστασης, που παίζεται στη περιοχή τους που θα μας υποδείξουν. Αν δεν υπάρχει κάποια παράσταση να μας στείλουν τις ηλικίες των παιδιών τους και μία διεύθυνση προκειμένου να τους στείλουμε βιβλία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Τάσο Ζερβό στο tasos58zer@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210-5219802 (μόνο οι συνάδελφοι της περιφέρειας).