Αρχική Εργασια Συνεχίζουμε την Απεργία – Αποχή από όλες τις διαδικασίες της «Αξιολόγησης»

Συνεχίζουμε την Απεργία – Αποχή από όλες τις διαδικασίες της «Αξιολόγησης»

63

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ»
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ

Χωρίς την ύπαρξη ψευδαισθήσεων, σκοπιμοτήτων, ιδεοληψιών, έχει γίνει από όλους αντιληπτό ότι, η λεγόμενη «αξιολόγηση» των δημοσίων υπαλλήλων αποτελεί, ένα μηχανισμό που στοχεύει στην χαλιναγώγηση τους, στην φίμωσή τους, στην υποταγή τους, ένα μηχανισμό που δεν λύνει αλλά δημιουργεί προβλήματα, ένα μηχανισμό που στοχεύει στο μικρό διαχειρίσιμο επιτελικό κράτος που θα υπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.

Ως εργαζόμενοι έχουμε χρέος να συνεχίζουμε να στεκόμαστε απέναντι στις πολιτικές που απαξιώνουν, αποδυναμώνουν και διαλύουν τις δημόσιες υπηρεσίες και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσουμε την στοιχειώδη νομιμοποίηση στην ψευδεπίγραφη αξιολόγηση του υποκειμενισμού και της ανθρωποφαγίας που μετατρέπει τους αρεστούς σε άριστους. Χρειάζονται υπαλλήλους που θα στηρίζουν κάθε αντιλαϊκή πολιτική και με αυτό το κριτήριο μας αξιολογούν.

Εμείς οι υπάλληλοι των Ασφαλιστικών Ταμείων είμαστε μάρτυρες των αλλεπάλληλων ενοποιήσεων, της διαχρονικής καταλήστευσης των ασφαλιστικών ταμείων, της συνεχούς υποβάθμισης των υπηρεσιών μας, της εφαρμογής νόμων που οδηγούν σε διαρκή μείωση των συντάξεων με στόχο την σταδιακή ιδιωτικοποίηση της Ασφάλισης με ότι συνέπειες θα έχει αυτό σε συνταξιούχους, ασφαλισμένους και υπαλλήλους.

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ»
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Απέχουμε μαζικά από κάθε διαδικασία «αξιολόγησης», γιατί δεν θέλουμε να επιτρέψουμε:
– «bonus» μισθολογικά κλιμάκια σε όποιο εργαζόμενο θέλουν. Να πληρώνουν διαφορετικά εργαζόμενους στο ίδιο γραφείο, με τα ίδια προσόντα και την ίδια προϋπηρεσία.
– να «βαφτίζονται» όποιες θέσεις εργασίας θέλουν ως ιδιαίτερης σημασίας!!!,
– τον διαχωρισμό και την διάσπαση των εργαζομένων, στις ατομικές συμβάσεις εργασίας
– την απόλυση κανενός συναδέλφου.

Απέχουμε από κάθε διαδικασία «αξιολόγησης» γιατί ζήσαμε τον ανταγωνιστικό και τιμωρητικό της χαρακτήρα, γιατί είδαμε ότι όλα αυτά τα χρόνια τίποτα προς το καλύτερο δεν άλλαξε στις υπηρεσίες μας.

Συνεχίζουμε την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από κάθε διαδικασία που αφορά την «αξιολόγηση» σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Ομοσπονδίας μας και του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ, με μαζικές διαδικασίες και συλλογικό αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποφασιστική στάση των εργαζομένων απέναντι στην «αξιολόγηση» κατάργησε την νομοθετική ρύθμιση με την τιμωρητική διάταξη όσων είχαν θέσεις ευθύνης και απείχαν από τις διαδικασίες, καθώς και την σχετική δικαστική απόφαση.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος θα συμπληρώσουμε το επισυναπτόμενο έντυπο (ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ) προκειμένου ο ΣΥΑΤ να τις καταθέσει στον e-ΕΦΚΑ ομαδικά.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ

1. Οι δηλώσεις θα παραλαμβάνονται μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/9/2020 στις 12 μμ στους υπεύθυνους στα παρακάτω κτίρια ανεξάρτητα το που υπηρετεί κάποιος :
α. ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ, Πανοπούλου Βίρνα
β. ΕΥΠΟΛΙΔΟΣ 12, 6ος όροφος, Τσαμούρη Μαρία
γ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ, Σταυροπούλου Γιάννα
δ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Ζερβός Τάσος
ε. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, Τσιρίγγα Βικτώρια
στ. ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 87, Γάρδας Κώστας

Οι δηλώσεις μπορούν να προσκομίζονται και ομαδικά σε κάποιον από τους παραπάνω υπεύθυνους.
Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να σταλούν και με fax στο 210-5219779 ή στο mail tasos58zer@gmail.com

2. Οι συνάδελφοι της περιφέρειας μπορούν να καταθέσουν την δήλωση στο πρωτόκολλο που υπηρετούν και να μας στείλουν αντίγραφο με φαξ (fax 210-5219773) ή mail (tasos58zer@gmail.com)

3. Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι στέλνουν την Δήλωσή τους στο φαξ (210-5219773) ή στο μαιλ (tasos58zer@gmail.com) ή την δίνουν σε κάποιον από τους παραπάνω υπεύθυνους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: oι αποσπασμένοι συνάδελφοι που αξιολογούνται από τις υπηρεσίες απόσπασής τους καταθέτουν την δήλωση στο πρωτόκολλο που υπηρετούν και μας στέλνουν αντίγραφο για ενημέρωση, αφού πρώτα αλλάξουν το που απευθύνουν την δήλωση και συμπληρώσουν την υπηρεσία που εργάζονται.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ
(το διαμορφώνετε κατάλληλα)