Αρχική Σ.Υ.Α.Τ. Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση – 2 Αυγούστου 2022

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση – 2 Αυγούστου 2022

7

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Σας καλούμε σε έκτακτη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την ΤΡΙΤΗ 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και ώρα 12:00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ στην οδό ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 15, ΑΘΗΝΑ, 7ος ορ., με θέματα:

α) «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ» & ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ & ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ π. Ι.Κ.Α
β) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Συναδέλφισσες/οι,

– Μετά από δύο και πλέον χρόνια συζητήσεων, διαβουλεύσεων και μεθοδεύσεων των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών (ΠΟΣΕ-ΕΦΚΑ & ΠΟΠΟΚΠ) του χώρου.
– Μετά από τα τετελεσμένα που δημιούργησε η ΠΟΣΕ Ι.Κ.Α και την μετονομασία της σε ΠΟΣΕ-ΕΦΚΑ διατηρώντας την ίδια δομή.
– Μετά από την συνεχή κωλυσιεργία της Ομοσπονδίας μας να πάρει ξεκάθαρη θέση στο πως θα συνεχίσει, λαμβάνοντας οριστική κατά πλειοψηφία απόφαση που εστάλη στους Συλλόγους στις 23/05/2022 για διάλυση των πρωτοβάθμιων Συλλόγων, που έχουν αναφορά στον e-ΕΦΚΑ και εγγραφή των μελών τους στους Συλλόγους του πρώην Ι.Κ.Α.
– Μετά την λήψη αποφάσεων διάλυσης των πρωτοβάθμιων Συλλόγων μελών της ΠΟΠΟΚΠ, ΕΤΑΑ, ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ και εγγραφή των μελών τους στους Συλλόγους του πρώην Ι.Κ.Α.
– Μετά από την Γενική Συνέλευση του Σ.Ε. Ι.Κ.Α. Αττικής και νήσων (στις 17/06/2022) και την αποτυχία αλλαγής του καταστατικού τους, τις σχετικές παλινωδίες του Δ.Σ. του Σ.Ε. Ι.Κ.Α. Αττικής και νήσων που ακολούθησαν και τέλος, την τελική απόφαση τους μόλις προχθές στις 13/07/2022 στην Επιτροπή των δύο Ομοσπονδιών, ρητά διαβεβαίωσαν ότι θα εγγράψουν τα μέλη μας, εκβιάζοντας όμως καταστάσεις και ορίζοντας την εγγραφή των μελών μας έως αρχές Σεπτέμβρη το αργότερο.

Υποχρεωνόμαστε να «τρέξουμε» την Γενική μας Συνέλευση που είχαμε προγραμματίσει για αρχές Σεπτέμβρη (καθώς η έγγραφη απάντηση του Σ.Ε. ΙΚΑ Αττικής προς τον Σ.Υ.Α.Τ. ήταν ότι η λήξη της θητείας του Συλλόγου τους είναι η 24η Οκτώβρη 2022), και να την πραγματοποιήσουμε αναγκαστικά τώρα, μέσα στους μήνες των καλοκαιρινών αδειών! Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση.

Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη.