Αρχική Εργασια Παράταση Αξιολόγησης

Παράταση Αξιολόγησης

239

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Επειδή με νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ) δόθηκε παράταση της πρώτης φάσης για την αξιολογική περίοδο του 2019 και προκειμένου όσοι συνάδελφοι για διάφορους λόγους δεν μας κατέθεσαν τη δήλωσή τους να το κάνουν έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/10/2020.

Διευκρινίζουμε για όσους καλοπροαίρετα ρωτάνε ότι η συμμετοχή μας στην απεργία-αποχή είναι καθόλα νόμιμη πράγμα που λύθηκε και δικαστικά. Επίσης με νομοθετική ρύθμιση καταργήθηκαν οι διατάξεις που προέβλεπαν επιπτώσεις στους συμμετέχοντες που είχαν θέση ευθύνης (ούτως η άλλως δεν υπήρχαν και πριν επιπτώσεις για όσους δεν είχαν θέση ευθύνης).

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

1. Οι δηλώσεις θα παραλαμβάνονται από τους υπεύθυνους στα παρακάτω κτίρια ανεξάρτητα το που υπηρετεί κάποιος:
α. ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 13-15 Πανοπούλου Βίρνα
β. ΕΥΠΟΛΙΔΟΣ 12, 6ος όροφος, Τσαμούρη Μαρία
γ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Σταυροπούλου Γιάννα
δ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 9-11 Ζερβός Τάσος
ε. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 58 Τσιρίγγα Βικτώρια
στ. ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 87 Γάρδας Κώστας

– Οι δηλώσεις μπορούν να προσκομίζονται και ομαδικά σε κάποιον από τους παραπάνω υπεύθυνους.
– Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να σταλούν και με fax στο 210-5219779 ή στο mail tasos58zer@gmail.com)

2. Οι συνάδελφοι της περιφέρειας μπορούν να καταθέσουν την δήλωση στο πρωτόκολλο που υπηρετούν και να μας στείλουν αντίγραφο με φαξ (fax 210-5219773) ή mail (tasos58zer@gmail.com)

3. Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι στέλνουν την Δήλωσή τους στο φαξ (210-5219773) ή στο μαιλ (tasos58zer@gmail.com) ή την δίνουν σε κάποιον από τους παραπάνω υπεύθυνους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: oι αποσπασμένοι συνάδελφοι που αξιολογούνται από τις υπηρεσίες απόσπασής τους καταθέτουν την δήλωση στο πρωτόκολλο που υπηρετούν και μας στέλνουν αντίγραφο για ενημέρωση, αφού πρώτα αλλάξουν το που απευθύνουν την δήλωση και συμπληρώσουν την υπηρεσία που εργάζονται.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ
(το διαμορφώνετε κατάλληλα)