Αρχική Πολιτισμος Κινηματογραφική προβολή “The waiter” του Στηβ Κρικρή

Κινηματογραφική προβολή “The waiter” του Στηβ Κρικρή

547

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΕΛΛΗ»  (Ακαδημίας 64,  Αθήνα)

με μειωμένο εισιτήριο 5 ευρώ

Συναδέλφισσες/οι,

Στο πλαίσιο της πολιτιστικής δράσης του Συλλόγου μας σας ενημερώνουμε ότι εξασφαλίσαμε την παροχή έκπτωσης προς όλους τους συναδέλφους (ΕΤΕΑΕΠ, ΕΦΚΑ & εργαζόμενους στα προγράμματα ΟΑΕΔ) από τον Κινηματογράφο ΕΛΛΗ, Ακαδημίας 64 (ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο), για την προβολή της ταινίας «THE WAITER», σε σκηνοθεσία Στιβ Κρικρή με τους: Γιάννη ΣτάνκογλουΆρη Σερβετάλη και Κιάρα Τζενσίνι.

Η ταινία «The waiter» είναι γυρισμένη κυρίως στο εμβληματικό κτήριο της οδού Πειραιώς 40 στην Αθήνα (Το παλιό Υπουργείο Εργασίας ιδιοκτησίας του Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π.). Πρόκειται για μια ταινία με έξι υποψηφιότητες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για τα βραβεία ΙΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου όπου τελικά κατάφερε να αποσπάσει εκείνο του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη για τον κο Στήβ Κρικρή αλλά και το για πρώτη φορά απονεμηθέν βραβείο «best location». Το βραβείο «best location» σχετίζεται άμεσα με το ακίνητο του Ταμείου επί της οδού Πειραιώς 40 όπου και έγινε μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων της ταινίας.

Το ειδικό εισιτήριο 5€/άτομο θα ισχύσει για τις ημέρες  Σάββατο 13/04/209, Κυριακή 14/04/2019 και Δευτέρα 15/04/2019 για όλες τις προβολές 17.50 / 20.00 / 22.10, με απλή αναφορά στο ταμείο του κινηματογράφου όπου θα πείτε ότι είστε μέλη του ΣΥΑΤ για να σας κάνουν την έκπτωση. Το ίδιο ισχύει και για τους συναδέλφους που εργάζονται με τα προγράμματα μέσω ΟΑΕΔ.

Σημείωση: Για την εξασφάλιση θέσης, απαιτείται τουλάχιστον 40 λεπτά πριν την προβολή να παραλάβετε από το Ταμείο του Κινηματογράφου τα εισιτήριά σας.