Αρχική Σ.Υ.Α.Τ. Κάρτες Ο.Α.Σ.Α. – Επιδότηση

Κάρτες Ο.Α.Σ.Α. – Επιδότηση

28

Συναδέλφισσες/οι,

Σας ενημερώνουμε ότι η επαναφόρτιση των καρτών σας ολοκληρώθηκε από τον ΟΑΣΑ.

Πρέπει μέχρι 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 να μεταβείτε σε μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων των σταθμών του Μετρό και να κάνετε την «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ». (Να κρατάτε τις αποδείξεις επιδότησης).

Υπενθυμίζουμε τα βήματα για την επιδότηση:
Βήμα 1ο: Πατάμε την επιλογή: Ελληνική σημαία.
Βήμα 2ο: Μετά πατάμε την επιλογή: «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ».
Βήμα 3ο: Τοποθετούμε την ηλεκτρονική κάρτα στην μπροστινή θήκη του ηλεκτρονικού μηχανήματος και πατάμε την επιλογή: «ΟΚ».
Βήμα 4ο: Ξεκινάει η διαδικασία φόρτισης, βγαίνει πρώτα η απόδειξη και συνεχίζει να φορτίζει η κάρτα.
Βήμα 5ο: Αφαιρούμε την κάρτα όταν μας ενημερώσει το μηχάνημα και κρατάμε την απόδειξη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ!
Παρακαλούμε να κρατάτε φωτοτυπία της προσωποποιημένης κάρτας σας.

Υπενθυμίζουμε ότι επιβάλλεται οπωσδήποτε να θυμούνται όλοι αυτό το οκταψήφιο pin, διότι μόνον με αυτόν τον οκταψήφιο αριθμό θα μπορούν να επανακτήσουν την κάρτα τους, από τον ΟΑΣΑ, σε περίπτωση απώλειας. Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, για επανέκδοση, χρειάζονται όλα τα ανωτέρω στοιχεία καθώς και ο οκταψήφιος pin της προηγούμενης κάρτας. Έτσι μόνον θα μπορέσουν με κόστος μόνον 2€, μέσω ΟΑΣΑ, να αποκτήσουν ξανά την κάρτα τους με όσο υπόλοιπο φόρτισης περιέχει.

Αντικαταστάσεις προσωποποιημένων καρτών:
Οι οδηγίες για επανέκδοση κάρτας είναι ότι ο συνάδελφος μπορεί να προσέλθει στο πλησιέστερο εκδοτήριο με την ταυτότητά του, ΑΜΚΑ και το ΡΙΝ της κάρτας που έχασε, να επανεκδώσει νέα κάρτα και να μεταφερθεί το υπόλοιπο της παλιάς κάρτας. Σε περίπτωση που εκκρεμεί εταιρική επιδότηση και δεν έχει προσέλθει σε ΑΜΕΚ για να πραγματοποιήσει επιδότηση τότε θα χρειαστεί να προσέλθει ΟΑΣΑ, Μετσόβου 15 για να περαστεί το κόμιστρο. Το σημαντικό είναι να συνδεθεί η παλιά κάρτα με την καινούργια γνωρίζοντας το ΡΙΝ και το ΑΜΚΑ στον εκδότη. Το κόστος επανέκδοσης κάρτας είναι 2 ευρώ και σας ενημερώνει τον νέο αριθμό κάρτας ώστε να διορθώσετε το excel αρχείο σας.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζει το PIN ή έχει χάσει το QR, χρειάζεται βεβαίωση από την εταιρεία ότι το νούμερο της απολεσθείσας κάρτας ανήκει στον δικαιούχο και επιθυμεί επανέκδοση κάρτας, Ρεθύμνου 16, ισόγειο, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (08:00-14:15).