Αρχική Πολιτισμος Θεατρική παράσταση “Το τίμημα” του Άρθουρ Μίλλερ

Θεατρική παράσταση “Το τίμημα” του Άρθουρ Μίλλερ

818

Θεατρική παράσταση “Το τίμημα” του Άρθουρ Μίλλερ

Θέατρο ΙΛΙΣΙΑ (Παπαδιαμαντοπούλου 4, Αθήνα)

Συναδέλφισσες/φοι,

Ο Σύλλογός μας σας γνωρίζει ότι ήρθε σε συμφωνία με το Θέατρο Ιλίσια, προκειμένου τα μέλη μας να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν με μειωμένο εισιτήριο την θεατρική παράσταση με το αριστούργημα του Α. Μίλλερ “Το τίμημα”.

Πρόκειται για μία απο τις καλύτερες παραστάσεις της Αθήνας με τεράστια προσέλευση. Το έργο είναι κοινωνικό δράμα και αναφέρεται στα ψέμματα και τις αυταπάτες δύο αδελφών που συναντιούνται μετά από πολλά χρόνια στο υπο κατεδαφιση πατρικό τους. Παίζουν ο Γ. Μιχαλακόπουλος (βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου), ο Γ. Σκιαδαρέσης, ο Χ. Σαπουντζής και η Ρ. Λουιζίδου.

Οι ημερομηνίες που μας δίνει το θέατρο είναι για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/2/2019 και το ΣΑΒΒΑΤΟ 23/2/2019 για τις 9 το βράδυ. Το έργο διαρκεί 2 ώρες μαζί με το διάλειμμα.

Η κανονική τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ και για τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΑΤ μας το δίνουν 12 ευρώ και σε περίπτωση που συμπληρωθούν 100 άτομα 10 ευρώ για θέσεις μπροστά στη πλατεία.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη παρακάτω φόρμα μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 20/2/2019 στις 12 το μεσημέρι.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και για συζύγους, παιδιά, φίλους κλπ.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Επειδή το μειωμένο εισιτήριο των 10 ευρώ θα ισχύσει μόνο αν συγκεντρωθούν συνολικά 100 άτομα, παρακαλούμε  να συμπληρώσουν και να μας στείλουν την φόρμα όσοι είναι βέβαιοι ότι θα έρθουν (απρόοπτα υπάρχουν πάντα).

Όσοι δηλώσετε συμμετοχή, τα χρήματα θα τα καταβάλετε στο Ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης λέγοντας ότι είστε από τον ΣΥΑΤ.

Σας συνιστούμε να πάτε νωρίς ώστε να κλείσετε καλύτερη θέση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ