Αρχική e-Ε.Φ.Κ.Α. Εκλογές για Υπηρεσιακά Συμβούλια

Εκλογές για Υπηρεσιακά Συμβούλια

88

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ

Συναδέλφισσες/οι,

Εφαρμόζουμε τις αποφάσεις των συνδικαλιστικών μας οργάνων και εν προκειμένω της ΠΟΠΟΚΠ (Δείτε την ανακοίνωση).

Συμμετέχουμε ενεργά με την ψήφο μας στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων μονίμων υπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) για το Υπηρεσιακό και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του e-Ε.Φ.Κ.Α. που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 10/2/2022, 8 π.μ. μέχρι και τις 5 μ.μ. στο κτήριο επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 8 στην Αθήνα (Δείτε την προκήρυξη).

Δυναμώνουμε με την ψήφο μας την συμμετοχή μας στις εκλογές. Οι προσχηματικές αποφάσεις μερικών συνδικαλιστικών ηγεσιών στο χώρο του ΕΦΚΑ για αποχή από τις εκλογές των Υπηρεσιακών – Πειθαρχικών με πρόφαση την πανδημία, υιοθετώντας τα επιχειρήματα της κυβέρνησης ότι ο κορονοϊός κολλάει στην κάλπη αλλά όχι στους χώρους δουλειάς (όπου οι συνάδελφοι είναι στοιβαγμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον, χωρίς να τηρείται κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο) ή στα ΜΜΜ που στοιβαζόμαστε καθημερινά, μόνο προς όφελος των συναδέλφων δεν είναι. Και όλα αυτά τα προφασίζονται την στιγμή που έρχεται προς ψήφιση το νομοσχέδιο Χατζηδάκη για τον ΕΦΚΑ, όπου καταργεί τους εκλεγμένους μας στα Πειθαρχικά Συμβούλια, μόνο για τον ΕΦΚΑ σε ολόκληρο το Δημόσιο!

Δεν θα αφήσουμε να περάσει ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία της Κυβέρνησης και «όποιου» βάζει πλάτες σ’ αυτήν.

Συμμετέχουμε στις συλλογικές διαδικασίες. Να μην περάσει η κατάργηση των αιρετών εκπροσώπων μας στα Πειθαρχικά Συμβούλια.

Παλεύουμε ενάντια στο νέο Νομοσχέδιο έκτρωμα για τον ΕΦΚΑ.