Αρχική Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Διευκρινίσεις για την κατάθεση δηλώσεων Απεργίας-Αποχής

Διευκρινίσεις για την κατάθεση δηλώσεων Απεργίας-Αποχής

445

Συναδέλφισσες/οι,

1. Η πρώτη φάση της αξιολόγησης, η οποία αφορά τους πάντες τελειώνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/5/2019 (ενδεχομένως να παραταθεί). Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 02/5/2019 στις 12 μμ να έχει συμπληρωθεί το έντυπο της Δήλωσης στην απεργία αποχή και να έχει παραδοθεί στους υπεύθυνους του ΣΥΑΤ (δείτε παρακάτω) σε κάθε κτίριο.

2. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πάρουν ενιαίο πρωτόκολλο και θα κατατεθούν ομαδικά με λίστα (θα σας ενημερώσουμε για τους αριθμούς πρωτοκόλου με ανακοίνωση).

3. Οι συνάδελφοι του ΕΦΚΑ (τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ & τ.ΤΑΥΤΕΚΩ) καταθέτουν τις δηλώσεις συμμετοχής στα πρωτόκολλα των υπηρεσιών τους, διαμορφώντας κατάλληλα την δήλωση συμμετοχής, πχ δεν την απευθύνουν στο ΣΥΑΤ αλλά στον ΕΦΚΑ κλπ. Μας στέλνουν αντίγραφα στο fax 210-5219773 ή στο mail tasos58zer@gmail.com

4. Οι συνάδελφοι της περιφέρειας μπορούν να καταθέσουν την δήλωση στο πρωτόκολλο που υπηρετούν και να μας στείλουν αντίγραφο με φαξ (fax 210-5219773) ή mail (tasos58zer@gmail.com)

5. Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι εφόσον αξιολογούνται από τον ΕΦΚΑ ή το ΕΤΕΑΕΠ , στέλνουν την Δήλωσή τους στο φαξ (210-5219773)

6. Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι που αξιολογούνται από τις υπηρεσίες απόσπασής τους καταθέτουν την δήλωση στο πρωτόκολο που υπηρετούν και μας στέλνουν αντίγραφο για ενημέρωση.

7. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΤΙΡΙΟ είναι
α. ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ Τσαμούρη Μαρία
β. ΚΑΛΛΙΘΕΑ Σταυροπούλου Γιάννα
γ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ Πανοπούλου Βίρνα
δ. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Λύρας Θανάσης
ε. ΤΠΔΥ (Σταδίου), ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ, ΙΑΝΟΣ (Σταδίου) Παπαδόπουλος Γίώργος

8. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ (το διαμορφώνετε κατάλληλα)