Αρχική Σ.Υ.Α.Τ. Διαδικτυακή Εκδήλωση – Συζήτηση (Τετάρτη 21/07/2021, 18:30)

Διαδικτυακή Εκδήλωση – Συζήτηση (Τετάρτη 21/07/2021, 18:30)

159

«ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ»

Οι συνθήκες εργασίας σε e-ΕΦΚΑ & ΟΠΕΚΑ

Δημιουργία ΤΕΚΑ
(Ταμείο Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης)

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/7/2021, 18.30

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ο διά ζώσης διάλογος και οι μαζικές συλλογικές διαδικασίες είναι αναντικατάστατες, όπως όλοι γνωρίζουμε. Ωστόσο, στις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της υγειονομικής κρίσης, έχει καταστεί πλέον αναγκαιότητα τόσο η αξιοποίηση όλων των δυνατών διαύλων επικοινωνίας όσο και το να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για ανάδειξη ζητημάτων που μας απασχολούν.

Στην κατεύθυνση αυτή, υλοποιώντας μια πρωτοβουλία του ΣΥΑΤ, τα δύο πρωτοβάθμια σωματεία στον χώρο της Κοινωνικής Πολιτικής (ΣΥΑΤ & ΠΣΕ ΟΓΑ) διοργανώνουν μια διαδικτυακή συζήτηση – ενημέρωση με θέμα τις συνθήκες εργασίας στον e-ΕΦΚΑ και στον ΟΠΕΚΑ και τη δημιουργία του ΤΕΚΑ, κρίνοντας ότι είναι ζωτικής σημασίας για τους εργαζόμενους του e-ΕΦΚΑ και του ΟΠΕΚΑ αλλά και συνολικά για όλους τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους, καθώς συνδέονται άρρηκτα με την κοινωνική ασφάλιση στη χώρα μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, με έναρξη στις 18.30. Θα περιλαμβάνει εισηγήσεις μελών των Δ.Σ. των Συλλόγων μας και θα δοθεί η δυνατότητα περαιτέρω σύντομων ερωτήσεων-απαντήσεων και ολιγόλεπτων τοποθετήσεων.

Το link της σύνδεσης είναι το εξής:
https://zoom.us/j/99172376064?pwd=YTgzb2hCbDBseENHOTdHN0VUZTRzdz09

Με το παραπάνω link μπαίνετε απευθείας στο room χωρίς αναμονή για έγκριση και χωρίς να ζητηθεί κωδικός.

Οι συνάδελφοι-μέλη των Συλλόγων μας ή εργαζόμενοι στον e-ΕΦΚΑ & ΟΠΕΚΑ που θέλουν να υποβάλουν ερωτήσεις, τοποθετήσεις κ.λπ., θα τις καταθέτουν μέσω του chat που θα είναι ενεργοποιημένο.

Στο παρακάτω link περιλαμβάνονται κάποιες βασικές οδηγίες χρήσης του zoom, χρήσιμες για όσους συναδέλφους δεν το έχουν ξαναχρησιμοποιήσει.
http://iiwm.teikav.edu.gr/iinew/wp-content/uploads/2020/03/TPACHIDIS_ZOOM_%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%99%CE%95%CE%A3.pdf

Σημαντική οδηγία: Όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να επιλέξουν κατά την είσοδό τους «χρήση computer/device audio», προκειμένου να συνδεθούν και ηχητικά.