Αρχική e-Ε.Φ.Κ.Α. Δελτίο Τύπου – Καταγγελία – Απεργία 24 Δεκέμβρη

Δελτίο Τύπου – Καταγγελία – Απεργία 24 Δεκέμβρη

127

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ e-ΕΦΚΑ Π.ΔΟΥΦΕΞΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την απαράδεκτη στάση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και της Διοίκησης του ΕΦΚΑ, όπου με ψέματα προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους – απεργούς λέγοντας δημόσια ότι συμμετέχουν σε απεργία που κρίθηκε παράνομη τη στιγμή που συμμετείχαν σε μία καθ’ όλα νόμιμη απεργία της ΑΔΕΔΥ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον απαράδεκτο μηχανισμό απεργοσπασίας που έστησαν καλώντας εγγράφως τους εργαζόμενους – απεργούς να γυρίσουν άρον – άρον στην εργασία τους ζητώντας λίστες και ονόματα απεργών για να τους τρομοκρατήσουν!

Παρά τις μεθοδεύσεις και τους εκβιασμούς της πολιτικής ηγεσίας οι υπάλληλοι του e-ΕΦΚΑ συμμετείχαν μαζικά στην Απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην άθλια πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση ενάντια στην κοινωνική ασφάλιση, ενάντια σε εργαζόμενους, ασφαλισμένους και συνταξιούχους.

Συνεχίζουμε μαζικά και αγωνιστικά με την νέα 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για αύριο Παρασκευή 24/12 για τους εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ. Συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά, όπως σήμερα, γυρίζοντας την πλάτη στους εκβιασμούς και στις άθλιες μεθοδεύσεις.

Απεργιακή συγκέντρωση αύριο 24/12/2021 στις 10.30 πμ.
Δίνουμε το αγωνιστικό «παρών» στο κεντρικό κτήριο του ΕΦΚΑ (Ακαδημίας 22)
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ