Αρχική Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αλληλεγγύη στους εκπαιδευτικούς – Στάση Εργασίας 11 Οκτώβρη

Αλληλεγγύη στους εκπαιδευτικούς – Στάση Εργασίας 11 Οκτώβρη

109

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
από 11:30πμ έως λήξη ωραρίου
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία των Εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών
Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας ώρα
11:30πμ – Εφετείο Αθήνας (οδός Λουκάρεως)

Συμμετέχουμε στην στάση εργασίας που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 11.30 π.μ. έως λήξη του ωραρίου, προκειμένου να στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών των παιδιών μας και όλης της μαθητικής κοινότητας ενάντια στον Νόμο Κεραμέως που θέλει να μετατρέψει τα σχολεία σε επιχειρήσεις και τη μόρφωση σε εμπόρευμα.

Συμμετέχουμε στον δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στα σχέδια κατηγοριοποίησης των σχολείων και των μαθητών, με φακέλους δεξιοτήτων που θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση και το όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και όχι την ολόπλευρη μόρφωση των παιδιών μας, με κριτική σκέψη, με αξιοποίηση της τεχνολογίας και της επιστήμης ανεξαρτήτως της τσέπης των γονιών τους!!!

Συμμετέχουμε στηρίζοντας τους εκπαιδευτικούς ενάντια στις αποφάσεις «κατά παραγγελία» από τα δικαστήρια όπου η απεργία – αποχή και ο συλλογικός αγώνας τους ενάντια στα σχέδια κατηγοριοποίησης των σχολείων κρίνονται «παράνομα και καταχρηστικά» όπως άλλωστε συμβαίνει διαχρονικά για τη συντριπτική πλειοψηφία των απεργιών που κρίνονται στα δικαστήρια. Το «χαστούκι» της συμμετοχής του 95% των εκπαιδευτικών στην απεργία – αποχή από την διαδικασία κατηγοριοποίησης και υποβάθμισης των σχολείων, παρά τους εκβιασμούς και τις απειλές από το Υπ. Παιδείας, οδηγεί την κυβέρνηση στον μόνο δρόμο που της έχει απομείνει, στην ένταση της καταστολής και του αυταρχισμού.

Συμμετέχουμε μαζικά στις συγκεντρώσεις της Δευτέρας 11 Οκτώβρη, στο Εφετείο, στις 11.30πμ στην Αθήνα.